fbpx

Aether clinic – dokonalá změna

Toužíte po změně vzhledu, ale bojíte se jehel, narkózy a skalpelu. Myslíte si, že z toho důvodu není plastická chirurgie nebo estetická medicína nic pro Vás? Tak v klidu můžete hodit strach za hlavu. V dnešní době jsou zákroky, které probíhají zcela neinvazivně, za plného vědomí a vy můžete po proceduře odejít hned domů. Navíc s viditelnou změnou, která je znát hned po prvním sezení. Takové zákroky se provádí jen specializovaných klinikách, kde je vyškolený zdravotnický personál, zkušení lékaři a nejmodernější přístroje. Přesně jako v Aether clinic.

Nový hráč na scéně

Aether clinic je nově otevřená klinika estetické péče a krásy, kde najdete širokou nabídku nadstandartních služeb nejen v oboru estetické medicíny, ale i dermatologie a kosmetických i laserových ošetření pleti. Na klinice pracují pouze s nejmodernější technikou, která zaručuje okamžitý výsledek, zcela bezbolestně a bez invazivního zákroku. Přijít do Aether clinic si ale můžete jen odpočinout. Klinika má svoje vlastní luxusní wellness centrum, kde provádí řadu klasických i relaxačních masáží, masáží proti celulitidě nebo zeštíhlující zábaly. Využít můžete i kosmetických či kadeřnických služeb, představivosti se v Aether clinic meze nekladou.

Pohodlí a bezpečnosti jsou na Aether clinic na prvním místě.

Bát se něčeho nového, co neznáme a nemáme vyzkoušené je naprosto přirozená reakce. Přesvědčit se o kvalitě kliniky a jejího profesionálního personálu můžete na konzultacích, které probíhají zcela zdarma, i přestože nemáte objednaný žádný zákrok. Stačí, když se objednáte a lékaři s Vámi trpělivě proberou všechny možnosti Vaší vysněné změny. Dozvíte se veškeré informace o procedurách, personálu i technologiích, které se na klinice používají. Uvidíte, že během konzultace obavy nebo strach odejdou samy.

Služby Aether clinic:

  • Dermatologie a laserové ošetření
  • Zákroky estetické medicíny
  • Konzultace
  • Kosmetologie a péče o pleť
  • Modelování křivek těla
  • Odstranění nadměrného pocení s miradry
  • Spa a Wellness
  • Salon krásy

Vyzkoušejte vše

Aether clinic najdete přímo v centru Prahy. Prostory jsou moderně vybavené a mají smysl pro detail. V designovém nábytku se budete cítit bezpečně a příjemně s výhledem na celou Prahu. O Vaše pohodlí se také postará vyškolený personál, který plynně ovládá i cizí jazyky. To z toho důvodu, že spousta stálých klientů si přijíždí služby Aether clinic až ze zahraničí.

Na Aether clinic můžete zajít na konzultaci ke zkušeným odborníkům.

Že si klinika za svoje zatím krátké působení našla svoji stálou klientelu vděčí svoji profesionalitě, přístupnosti a širokou nabídku služeb. Pokud navštívíte Aether clinic, může se také dost dobře stát, že potkáte známe osobnosti, jako je Roman Šebrle, který si na kliniku chodí pravidelně odpočinout. Tak ještě váháte s návštěvou?

Navštívili jste Aether clinic a využili některých jejích služeb? Tak neváhejte a podělte se s námi o Vaše zkušenosti a poznatky dole v komentářích.

24 Komentářů
  1. Byla jsem na verju ušetřeni u náké ukrajinské spoluobčanky. Výsledek nula, ochota nula, prostředí hnusné. hrají si na kliniku, ale je to jen pračka na peníze mafiánů. toto by nikd nemohlo fungovat a přežít.

  2. Někdo v Aether cheat clinic asi nezvládá své emoce, viďte? 🙂 🙂 🙂

  3. Dobrý den, byla jsem na klinice a opravdu nedoporučuji a to opravdu z vlastní zkušenosti. Nepříjemný personál, chladné prostředí, arogance a ceny prostě jako na národní. Na to jak obrat turisty je to asi super, ale soudná češka určitě půjde jinam, třeba na Yes Visage.

  4. Pravděpodobně naštvaná klientak jako já! Vytáhli ze mě spoustu peněz klamavou reklamou a při reklamaci jsem pro ně ODPAD!

    • A jaký jste měla zákrok? A který doktor prováděl zákrok? A kolik jste za „proceduru“ zaplatili?
      váš komentář je podobný všem ostatním falešným, bez uvedení konkrétního postupu, lékaře atd., což naznačuje, že se jedná o další falešný komentář od poražených konkurentů 😄

  5. Odpovědět
    Jana Navrátilová, Říčany 16. 6. 2022 at 23:44

    Dobrý den, tato diskuze jasně ukazuje co je klinika Aether zač. Jednoznačně jeden trouba co tu píše pozitivní komentáře a myslí si že klientky píší marketingová sdělení 🙂
    Ať už je to Radko nebo Pavlo :-), je to velmi pravděpodobně od Aether clinic opravdu trapné.

  6. Krasne prostredi, mily personal, potesila me i velmi ochotna pani doktorka, ktera se mi venovala nad ramec. Byla jsem zde na Verju, ktere konecne opravdu funguje, zhubla jsem 10 kilo. Opravdu jedina klinika, ktera se ucastni skoleni na Verju, nikde jinde to nikdo neumi. Nemuzu si kliniku vynachvalit.

  7. Kliniku doporučuji. Vše na nejvyšší úrovni.

    • Tak to já opravdu NEDOPORUČUJI! Naprosto předražené, arogantní chování, studené prostředí, kde majitel běhá v kraťasích jako buran, prostě slovensko ukrajinská představa o „luxusu“. Eather je spíš ass there

      • Žádného Radka S. neznám, majitel je možná nějaký muž, ale kolikrát jsem byla na klinice, viděla jsem jen mladou ženu, která kliniku vede. Ale to vůbec nevadí. Pokud máte nějaké osobní dotazy s majitelem, tak to se kliniky vůbec netýká. Protože jsem stálém klientem kliniky a přišla jsem na doporučení své kamarádky. Provedla jsem facelift Ultherapy a jsem velmi spokojena s výsledkem a službami. Byla jsem na mnoha klinikách Petra, Este, ale nikde jsem nedostala takový servis a pozornost. Po zákroku jsem dostala i mini set kosmetiky na péči, přesně po 3 měsících jsem byla pozvána na kontrolu, i když to nebylo potřeba, protože výsledek prostě předčil má očekávání. Vypadám minimálně o 7 let mladší. Na kliniku chodí na různé procedury i moje 3 kamarádky a všechny jsou moc spokojené. Pokud máte nějakou nepříjemnou zkušenost, napište na jejich zákaznický servis a jsem si jistá, že váš problém vyřeší.

      • Hned je jasné, že jste na této klinice nikdy nebyli, majitelkou je mladá žena, která neběhá v kraťasech 😂

        • Karolína Sivok 15. 6. 2022 at 18:32

          Skutečným majitelem je samozřejmě Radko S., který své nepochybně krásné, skromné ukrajinské ženě dotuje hračku. Ale to že tam běhá skutečný majitel v kratěsech jako slovenský buran je prostě fakt. A všechny tady ty commenty jak funguje nějaké Verju, které distribuje ten stejný člověk v kraťasech, jsou opravdu směšné! Nedivila bych se, resp jsem si tím jistá,že tímto Tě Radko mohu pozdravit napřímo! Stále stejný zbabělec.

      • Odpovědět
        Samanta Prokopova 14. 6. 2022 at 13:04

        Nemohu s Vami souhlasit!!!!! Klinika je exkluzivni, luxusni a utulna zaroven. Nejste od konkurence? Asi jste na klinice nikdy nebyla!!!!! I pani majitelka je velmi ochotna a vstricna.

  8. Byla jsem na klinice Aether na laserové liposukci Emerald laserem a zhubla jsem za 4 měsíce 50 kg. Úplně mi to změnilo život. Moje foto před a po můžete vidět na jejich instagramovém profilu. dali mi i poukaz na lifting pleti. tak nevěřte tomu, co se zde píše v komentářích. To jsou soutěžící nebo ti, kteří tam nikdy nebyli.
    Jsem skutečný člověk a píšu recenzi, protože jsem 10 let nemohla zhubnout a nakonec se mi to podařilo díky klinice Aether.

  9. Byla jsem na klinice Aether na faceliftu Ultherapy SMAS celého obličeje. S výsledkem jsem velmi spokojena. Obličej byl znatelně napnutý a nosoretní rýhy zmizely. Také vektorový lifting byl dárkem, i když se injekcí bojím, lékařka zákrok provedla velmi pečlivě a téměř bezbolestně Doporučuji tuto kliniku, pokud chcete vypadat mladě a přirozeně.

  10. Sem už mě nikdo nedotáhne ani v řetězech. S tím, jak to tam vypadalo si můžu kliniku otevřít u nás ve sklepě.

  11. Odpovědět
    Markéta Borůvková 6. 10. 2020 at 11:21

    No…kam se podívám, tam vidím jen negativní komentáře. To už říká něco samo za sebe…

  12. Odpovědět
    ŠTĚPÁNKA OPÁNKOVÁ 3. 9. 2020 at 16:10

    Souhlasím. Návštěva mě úplně odradila na takovou kliniku ještě někdy jít :/

    • Co konkrétně vás odradilo?

      • Arogantní přístup personálu, děsivé chladné prostředí a i fakt že se na diskuzích během 5 minut objeví 10 pozitivních komentářů a pak celé dny nic. Asi hloupý copywritter nebo nějaký afekták v Aether clinic co si honí ego po večerech.

Přidat svou zkušenost

Vytvořit účet
Změnit heslo
Compare items
  • Total (0)
Compare