fbpx

Lunzo – kvalita nebo kvantita

Objednáváte často s internetu? Kdo v dnešní době ne. Často se ale stane, že ne každá objednávka dorazí a když už, tak ne ve stavu, který jsme očekávali. Většinou za to bohužel můžeme sami tím, že si e-shop dobře neověříme, nepřečteme si recenze a hodnocení. Velmi často spěcháme a necháme se zlákat neuvěřitelnou cenou, kterou jinde nenajdeme. Nedojde nám, že kvalita asi nebude tak slavná, jako v originálním obchodě a přesto si radši objednáme a pošleme peníze neznámému poskytovateli. Největší boom tak v poslední době zažívají e-shopy z Číny, Indie nebo Tchaj-wanu, kde je skoro nulová výrobní cena a na zboží je to také ale znát. V naší recenzi jsme se tak blíže podívali na internetový obchod Lunzo.cz. Zajímá Vás, co vše je možné tam sehnat a jak je to s kvalitou? Tak čtěte dál.

Kvalita z Číny

Internetový portál Lunzo.cz slouží jako e-shop dovozového zboží přímo od prvotních dodavatelů, kteří jsou převážně Číny či Taiwanu. Proto sortiment neprochází zbytečně přes více dopravců a prostředníků. Díky tomu je sice cena opravdu nízká, ale kvalita výrobků někdy nemusí odpovídat nabízenému zboží. Sice je pravda, že i velké firmy jako Adidas či Nike mají své továrny v asijských zemích, tady se ale nejedná o světoznámé a zavedené značky. Spíše jde o bezejmenné výrobky, které hodně věrně napodobují známé produkty.

Sortiment Lunzo:

  • Oblečení a doplňky
  • Boty
  • Dům a zahrada
  • Elektronika
  • Kabelky, batohy a peněženky
  • Sport a zábava
  • Šperky a hodinky
  • Vše pro děti
  • Zdraví a krása

Nakupování přes tyto portály má ale i své výhody. Například na Lunzo.cz máte u veškerého zboží garantováno doručení zdarma. Nezáleží na velikosti ani ceně objednávky, za dopravu nic nezaplatíte. Dalším důvodem je, že společnost Lunzo.cz zbytek poštovného ani nepřičítá k ceně zboží, ale odečítá si jej rovnou ze své marže. Právě díky tomu jsou ceny zboží na tomto e-shopu v porovnání s konkurencí velmi příznivé a dostupné široké veřejnosti.

Za své nákupy můžete získat i zajímavé bonusy, které využijete při dalším objednávání. Bonus platí za první 3 nákupy uskutečněné do 30 dnů od registrace. Získat můžete finanční slevu minimálně od 100 korun výše.

Dostanou se peníze zpět k Vám?

Může se stát, že zboží, které jste si objednali, nebude odpovídat slibované kvalitě. Zvlášť u takovýchto e-shopů není nikdy nic jisté, i když se situace i kvalita postupně zlepšují. Rozhodně se ale nemusíte bát, že byste ztratili své peníze a museli si nechat nekvalitní produkt. Na Lunzo.cz můžete vše v klidu a bezvýhradně vrátit, za což Vám budou vráceny peníze v plné výši.

Nákup na těchto portálech může být někdy risk, nebo zisk. Každopádně nikdy nemůžete předem vědět, v jaké kvalitě zboží nakonec přijde. Zvláště když se těchto e-shopů objevuje čím dál víc. Nakonec to asi sami nikdy nezjistíte, pokud si něco neobjednáte. Můžete zkusit třeba Lunzo.cz.

Máte zkušenosti s objednáváním na Lunzo.cz? Tak neváhejte a podělte se o ně s námi dole v komentářích.

Podělte se s ostatními o vlastní zkušenost

Přidat svou zkušenost

Vytvořit účet
Změnit heslo
Compare items
  • Total (0)
Compare