fbpx

Jelení lůj originál (recenze)

Pravidelná péče o zevnějšek patří ke každodenním starostem, které pomalu ani nevnímáme. Hodiny v koupelně a před zrcadlem se stále prodlužují. Naše vlasy, nehty, pleť, řasy či zuby musí být vždy čisté a upravené, než někam jdeme. V součastnosti se už muži rovnají ženám v utrácení za kosmetiku, která na ně šikovně cílí a například přípravků na vousy se dá sehnat nespočet. Na jednu část našeho těla ale možná tak trochu nechtěně zapomínáme. A to je přitom celý den vidět a je vystavena denním i nočním vlivům, zimě i teplu a mohou se na ni ošklivě projevit počáteční příznaky nemoci. O čem že je řeč? Přece o rtech. Ty bychom za žádnou cenu neměli opomíjet. Měli bychom taktéž udržovat hydratované, zdravé a plné svěžesti. A proč ne rovnou s pomocí toho nejlepšího pomocníka. Jelení lůj je totiž originální český výrobek.

Jelení lůj je jen jeden

Vaše rty o vás umí prozradit hodně. A mnoho toho také dokážou říct ostatním i beze slov. Rty jsou více, než někdy domýšlíme. Pečujte o ně s láskou. Díky jedinečnému složení je Jelení lůj Originál to nejlepší, co jim můžete poskytnout, ať jste kdekoliv.

Zajistí přirozenou hydrataci a svěžest pro každé rty bez rozdílu. Díky originální receptuře zprostředkuje dlouho trvající příjemný pocit namazaných rtů. Ideální ochrana v sychravém počasí a mrazech, bez nepříjemných pocitů. Ověřená kvalita prostřednictvím generací již od roku 1962.

Jelení lůj skvěle slouží k intenzívní péči o suché, rozpraskané a jinak narušené rty. Mast obsahuje kombinaci přírodních aktivních látek, které účinně působí na rychlou úlevu. Rty po aplikaci zůstávají zvláčněné, vyživené a revitalizované.

Díky obsahu vitamínu E jsou dále chráněny před působením volných radikálů. Bambucké máslo spolu s kyselinou hyaluronovou poskytuje rychlou úlevu a hydrataci. Mast jemně ale zároveň hloubkově pečuje o vaše rty.

A co Vy, máte vyzkoušený Jelení lůj originál? Tak neváhejte a podělte se s námi o Vaše zkušenosti dole v komentářích.

Podělte se s ostatními o vlastní zkušenost

Přidat svou zkušenost

Vytvořit účet
Změnit heslo
Compare items
  • Total (0)
Compare