fbpx

Juliette Armand – Vaše kosmetika

Kosmetika běžně patří k našemu životu. Ať jde o ranní očistu pleti, nebo večerní krášlení. V dnešní době používají různé kosmetické prostředky nejen ženy, ale i muži, kteří stále častěji pečují o svůj vzhled. Kosmetika je dnes otázka životního stylu, kdy se nejedná jen o to být krásná, nebo krásný, ale jde také o zdraví našeho těla. Naše pokožka si zaslouží péči, jelikož ji denně vystavujeme nepříznivým vnějším vlivům. Jakou kosmetiku ale použít? Každý z nás má jiný typ pleti a druhů či značek je nezměrné množství. Musíme především myslet na to, jak citlivou máme pokožku a čeho použitím kosmetiky chceme dosáhnout. Chcete, aby kůže byla hydratovaná, pružná a zdravá? Chcete se cítit svěže a krásně? Tak to je kosmetika Juliette Armand přesně to, co hledáte.

Kosmetika pro náročné

Kosmetika Juliette Armand se úspěšně pohybuje na trhu už od roku 1992, kdy její zakladatelé hledali cestu, jak svým zákazníkům přinést nový pohled na kosmetické produkty. První krém pod značkou Juliette Armand Notabilia vyplnil díru na trhu a nabídl inovativní recepturu, která nadchla veřejnost a krém tak značce prorazil cestu skrz konkurenci. Díky tomu se ve společnosti mohli věnovat dalšímu výzkumu a výrobě produktů.

Vyzkoušejte kosmetiku Juliette Armand.

Kosmetika Juliette Armand vsadila na, v té době neprobádanou složku, kyselinu hyaluronovou, která má nejen úžasné estetické výsledky, ale také skvělé zdravotní vlastnosti. Krémy a oleje Juliette Armand obsahující tuto kyselinu tak nejen pleť hydratují a napínají, ale také dobře chrání pokožku pře viry a bakteriemi. Vaše kůže tak zůstane bez vrásek, pružná a zdravá.

„Důvodem, proč se podepisuji pod touto kosmetikou, není touha po slávě. Za tímto podpisem stojí poselství. Osobní dialog s každou ženou. Když pracuji v laboratoři na nové receptuře, mám před sebou vizi ženy, jako kdybych jí navrhovala její osobní řadu pro péči o pleť. Máte právo na to se cítit ve své pokožce skvěle, a to už od první vrásky až po dosažení zralosti.“

Buďte svá

V současnosti kosmetika Juliette Armand obsahuje širokou paletu kvalitních kosmetických produktů, které jsou určeny pro náročnou péči o pleť. V nabídce najdete sekci čtyř kosmetických řad:

  • Ameson
  • Elements of evolution
  • Skin booster
  • Sun film

Každá z nich se zaměřuje na specifickou oblast péče o pleť. Řada Skin booster je odpovědí na často zbytečné chirurgické zákroky, kterým se budeme moci s kosmetikou Juliette Armand v klidu vyhnout. Řada Skin booster je založena na inovativním přístupu ke zcela novým technologiím v oblasti kosmetické péče.

Desítky produktů z přírodních látek pro Vaše tělo.

Prémiová řada Elements je založena na inovativních, špičkových ingrediencích a nejpokrokovějších technologiích současnosti. Nabízí složení, které následují nové světové trendy v medicíně, vědě a nejnovější poznatky v oboru kosmetiky. V souvislosti s nejmodernější kosmetikou, jsou všechny produkty v nové řadě Elements jednoznačně absolutně bezpečné a neobsahují parabeny, propylen glykol, minerální oleje ani alergeny.

Jedinečné výhody řady:

  • Neomezené možnosti kombinací produktů
  • Jednoduchý a přitom komplexní výběr produktů
  • Klasifikace produktů dle funkce

Buďte krásná a svěží s kosmetikou Juliette Armand.

V součastnosti patří Juliette Armand mezi přední výrobce kvalitní kosmetiky a její centrály najdete ve více než třiceti zemích po celém světe. Pokud se o svou pleť chcete starat zodpovědně, pečlivě a kvalitně, kosmetika Juliette Armand je přesně tím pravým. Není proto divu, že kosmetiku preferují finalistky České Miss. Všechny produkty a kosmetické řady najdete na jedinečném a přehledném e-shopu značky Juliette Armand. Stačí si vybrat ten správný výrobek pro Vaši pleť.

Máte zkušenosti s kosmetikou Juliette Armand? Libí se Vám její produkty? Neváhejte a podělte se s námi o své názory dole v komentářích.

27 Komentářů
  1. Koupila sem si zklidnujici serum na mastnou plet a uz se hezky spravila.

  2. Odpovědět
    Týna Holoubková 7. 12. 2020 at 12:20

    Tahle kosmetika mě vážně oslovila jak designem tak účinky.

  3. Mají zajímavé ceny, to se musí nechat. Ty známý značky jsou drahy a nemají zdaleka tak dobrý složení.

  4. Cenově průměrná a dobrá kosmetika.

  5. Odpovědět
    Eliška Kutíková 27. 11. 2020 at 11:41

    Velice zajímavá a příjemná kosmetika. Líbí se mi její design. Takový rovný, čistý.

  6. Po seznámení se značkou jsem vyzkoušela několik krému a mohu doporučit 🙂

  7. Cením přírodní složení a poměr cena/výkon.

    • Odpovědět
      Adriana Nováčková 3. 12. 2020 at 11:20

      Musím říct, že na, pro mě, neznámou kosmetiku, ji teď vidím úplně všude. Taky teda zkusím.

  8. Docela si zakládám na složení a dávám si na to pozor, takže v tomhle u mě Juliette Armand vede před ostatní kosmetikou.

  9. Sérum pravidelně používám a moc si ho pochvaluju. Ještě mám v plánu vyzkoušet nějaké krémy, tak snad k Vánocům 😀

  10. Už přišel balíček. Musím říct, že v moc pěkném balení.

  11. Odpovědět
    JANIČKA VITÍKOVÁ 16. 11. 2020 at 15:44

    Už se těším na vánoce 😀 😀

  12. Jedna z těch lepších kosmetik aktuálně na trhu. Pryč už s těma značkama, který mají sice jméno ale dělají na h*vno kosmetiku. Dejte šanci takovýmto.

  13. Odpovědět
    ADÉLA PÍRKOVÁ 8. 11. 2020 at 6:39

    Vyzkoušela jsem skinbooster a po dvou týdnech to moji pokožku opravdu nakoplo. Jsem ráda, že sem na Juliette Armand narazila, protože do té doby jsem pořád jen zkoušela všechno možné.

  14. Na tuhle kosmetiku jsem narazila náhodou a zpočátku jsem ji moc nevěřila. Po vyzkoušení jsou zatím moje zkušenosti jen pozitivní, takže mileráda doporučuji i dál.

  15. Odpovědět
    VIKI NĚMEČKOVÁ 3. 11. 2020 at 7:02

    Tuhle kosmetiku mám moc ráda.

  16. Už několik měsíců jsem fanoušek kosmetiky Juliete Armand. Skvělé ceny i produkty.

  17. Odpovědět
    BERENIKA KOUBSKÁ 6. 10. 2020 at 18:06

    Pro mě neznámá kosmetika, která se mi dostala ihned pod kůži. Nejen kvůli příznivým cenám v poměru s velikostí, ale i díky složení, které se snaží být co nejvíce přírodní a bez chemie.

  18. Odpovědět
    Karolína Rousková 29. 9. 2020 at 11:32

    Překvapivě kvalitní kosmetika, kterou jsem doteď neznala. Po doporučení kamarádky jsem vyzkoušela několik věci a musím je pochválit. Sem zvědavá na další produkty.

  19. Souhlasím s ostatními. Vyzkoušela jsem a to novou a pro mě neznámou kosmetiku nezkouším. Teď sem ráda, že sem tu výjimku udělala.

  20. Odpovědět
    KAROLÍNA ROUSKOVÁ 16. 9. 2020 at 15:55

    Překvapivě kvalitní kosmetika, kterou jsem doteď neznala. Po doporučení kamarádky jsem vyzkoušela několik věci a musím je pochválit. Sem zvědavá na další produkty.

  21. Odpovědět
    JIŘINA SKÁLOVÁ 23. 8. 2020 at 15:41

    Nevěděla jsem pořádně, co hledám a jak se chci vlastně starat o pleť, která mě už delší dobu dělala problémy. Skrz poradnu mě na Juliette Armand skvěle poradili, složili mi baliček produktů s tím, že když nebudu spokojená mohu zboží vrátit. S věcmi jsem spokojená byla a mohu jen doporučit. Skálová

  22. Odpovědět
    Světlana Dočkalová 1. 6. 2020 at 17:09

    Juliette Armand používám a jejich C serum je podle mě nejlepší přípravek tohoto druhu na trhu.

  23. Velmi kvalitní a krásně zabalená kosmetika. Bohužel trochu dražší, ale vyplatí se to našetřit. Já bych neměnila. JA.cz je takový můj únik když je mi teskno.

Přidat svou zkušenost

Vytvořit účet
Změnit heslo
Compare items
  • Total (0)
Compare